Praktijknummer: (0113) 69 53 04Receptenlijn: (0113) 69 53 04 toets 2Spoednummer: (0113) 69 50 00

9-9-2021
Per 1 september is Mieke Valk bij ons in dienst. Zij is physician assistant in opleiding. Een physician assistant kan zelfstandig medische zorg bieden aan onze patiënten in samenwerking met de huisarts. De assistente zal u uitleggen wanneer u bij de physician assistant kan komen. Voorlopig zal zij samenwerken met dr. Ten Have. 

28-06-2021

Per 28 juni kunt u de huisartsenpraktijk en apotheek weer via de hoofdingang van Cleijenborch bereiken. De tijdelijke in- en uitgang aan de zijkant van het gebouw komt hierbij te vervallen.

03-05-2021

Voorkeursbeleid medicatie CZ
Vanaf deze maand gaat er voor de verzekerden van CZ het eea veranderen. Het voorkeursbeleid van de medicatie is veranderd.
Via deze uitleg van CZ kunt u lezen wat dit voor u betekend.

08-04-2021

Per 1 juni 2021 vind er een belangrijke verandering plaats in de huisartsenpraktijk.
Klik voor meer informatie omtrent deze 
verandering op deze tekst

5-1-2021

Let op verandering per 1 januari 2021!

Per 1 januari 2021 wordt de apotheek 2 keer per week bevoorraad van medicatie.

Om deze reden vragen wij u om uw herhaalmedicatie minimaal 3 dagen van te voren te bestellen. Indien medicatie voor 12 uur besteld wordt kan men deze na 3 werkdagen ophalen tijdens de reguliere ophaaltijden. Na 12 uur duurt het een werkdag langer. 

 

Mocht u interesse hebben in de automatische herhaalservice, dan kunnen wij u toevoegen aan dit systeem. Dit betekend dat wij de chronische medicatie voor u bestellen, u hoeft deze dan niet meer te bestellen! U ontvangt dan een mailtje of telefoontje wanneer u uw medicatie kan komen ophalen.

Wij zorgen dat onze voorraad wat groter is, zodat nieuwe recepten vanuit de huisarts of specialist, indien voorradig, direct meegegeven kunnen worden.


30-06-2020
Herhaalservice
Om de aflevering van uw doorlopende medicatie te vergemakkelijken zijn wij gestart met de herhaalservice. Dit houdt in dat u voor de medicatie die u doorlopend gebruikt, geen herhaalrecept meer bij ons aan hoeft te vragen. Dit gaat dan helemaal automatisch.
Voor meer informatie hierover kunt u kijken bij het kopje ''herhaalrecepten''.

26-06-2020
Bloedprikken
Vanaf heden zijn wij overgestapt naar een ander laboratorium, genaamd Diagnostiek voor u. Hierdoor bevind de prikpost zich in de huisartsenpraktijk. De doktersassistentes zullen voortaan bloedprikken op dinsdag en op vrijdagmorgen vanaf 8.30. Let op:  u dient hiervoor eerst een afspraak te maken bij de assistente.
Bloedprikken aan huis wordt op donderdagmorgen gedaan, ook dit is alleen op afspraak. 

24-4-2020
MijnGezondheid.net
Vanaf heden is het voor patiënten van de praktijk ook mogelijk om digitaal zaken te regelen als inzage in dossier, medicatie bestellen en laboratorium uitslagen te bekijken. De praktijk maakt hiervoor gebruik van MijnGezondheid.net. Deze online veilige omgeving is afgestemd op onze wensen. Indien uw email-adres en mobiel telefoonnummer bij ons bekend is, heeft u hierover een mail ontvangen. Let op! Wegens corona is het (nog) niet mogelijk om online afspraken in te plannen. Hiervoor moet u contact opnemen met de praktijk. 
Voor meer informatie over MijnGezondheid.net klik op de volgende link: https://home.mijngezondheid.net/

01-04-2020

Huisartsenpraktijk Alma gesloten; nieuwe praktijk is Huisartsenpraktijk Colijnsplaat 
Beste heer/mevrouw,

In december is, tot ons grote verdriet en ontsteltenis, de praktijkhouder van huisartsenpraktijk Alma, Dora Mateeva, overleden.

Het team heeft er de afgelopen periode voor gezorgd dat de zorg voor onze patiënten gecontinueerd werd en is gezocht naar een passende oplossing om de huisartsenzorg op Colijnsplaat voort te kunnen zetten. 

Vanaf 31 maart is huisartsenpraktijk Alma gesloten. Per 1 april is er een nieuwe praktijk, namelijk huisartsenpraktijk Colijnsplaat. Alle patiënten zullen hierover geïnformeerd worden.

 

 

 

Adres Dr. Maasstraat 4a
4486 BW Colijnsplaat
Contact
Telefoon:(0113) 69 53 04
Receptenlijn:(0113) 69 53 04 toets 2
Spoednummer:(0113) 69 50 00
Huisartsen M. Janssen
M. de Pagter
B. de Meulder
M. Minnaar