Praktijknummer: (0113) 69 53 04Receptenlijn: (0113) 69 53 04 toets 3Spoednummer: (0113) 69 50 00

18-09-2023: Bestelmomenten medicatie 
Omdat niet alle medicatie bij ons in voorraad is, gebeurt het dat we medicatie moeten bestellen. U moet rekening houden dat het 7 dagen duurt voordat uw bestelling bij ons klaarligt. Bestel uw medicijnen dus ruim op tijd!

01-07-2023: Start dokter de Leeuw
Graag willen we u het goede nieuws melden dat dokter de Leeuw, vanaf juli een vast gezicht zal zijn in onze praktijk. Dokter de Leeuw zal 2 dagen in de week het huisartsenpreekuur voor zijn rekening nemen. 
Met de komst van dokter Leijnse en dokter de Leeuw hebben we weer 2 vaste huisartsen gevonden die aan onze praktijk verbonden zijn. 

19-06-2023: Medicijn uitgifteautomaat

Misschien heeft u al ontdekt dat in de buitenmuur naast onze praktijk een medicijn uitgifte automaat is geplaatst. Wij zijn erg blij met deze aanwinst, want zo kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw medicijnen ophalen. Dat betekent dat u niet meer in de rij hoeft te staan of rekening hoeft te houden met onze openingstijden. De automaat is namelijk ook buiten onze openingstijden en in het weekend te gebruiken.


Hoe werkt het?
Vraag uw medicatie aan. Zodra de medicijnen klaar zijn, leggen wij deze in onze 24-uursautomaat en krijgt u automatisch een sms of/en e-mail met een unieke pincode. Deze code toetst u in op het scherm van de automaat, waarna de bestelling wordt uitgegeven. Na ontvangst van ons bericht heeft u dan 3 dagen de tijd om uw medicatie uit de afhaalautomaat te halen.

Ook kunt u een ander uw medicatie laten ophalen, door de unieke code door te geven aan bijvoorbeeld uw partner of mantelzorger.

  • Druk op de knop ‘Afhalen medicatie’
  • Op het beeldscherm toetst u de 6-cijferige afhaalcode in die u per sms of e-mail heeft ontvangen 
  • Er gaat een lampje branden bij de afleverklep, deze kunt u open duwen
  • Haal uw medicatie uit de automaat

Betalingen
Moet u nog iets betalen? Dan treft u een rekening aan in het zakje. Deze kunt u dan per bank aan ons overmaken.

 

De geneesmiddelen automaat is niet geschikt voor:

  • koelkast artikelen
  • eerste uitgifte van medicatie (nieuwe medicatie voor u) . 
  • Producten met afmeting groter dan een schoenendoos

Twijfelt u of uw aanvraag in aanmerking komt voor de automaat? Laat u dan vooraf informeren door een van onze collega’s.

Om gebruik te kunnen maken van de gemakken van de medicijn uitgifteautomaat hebben wij uw mobiel nummer en/of e-mailadres nodig. Deze zullen wij gebruiken om u een afhaalbericht te versturen. Twijfelt u of wij uw juiste telefoonnummer en/of email adres hebben? Geef dan uw gegevens aan ons door. Zonder of onjuist 06 nummer en mailadres kunt u geen gebruik maken van de automaat.


31-05-2023: Start dokter Leijnse
Wij zijn blij om u mee te kunnen delen dat dokter Leijnse, vanaf juni een vast gezicht wordt in onze praktijk. Dokter Leijnse zal gedurende 1 à 2 dagen in de week het huisartsenpreekuur voor zijn rekening nemen. 

06-01-2023: Nieuwe opleidingsplaats voor Mieke Valk

Omdat dokter ten Have nu geen opleidingsbegeleider meer kan zijn voor onze Physician Assistant i.o. Mieke Valk, heeft zij per heden een nieuwe opleidingsplaats, namelijk bij de huisartsenpraktijk in Kamperland. Wij zijn blij dat Mieke haar opleiding op deze manier kan vervolgen. Maar desondanks zullen wij haar missen als collega.

02-01-2023: Woensdag gesloten
Met ingang van 2023 is de praktijk op woensdag de hele dag gesloten, dit geldt voor de huisarts en ook voor de apotheek. 

30-12-2022: Uitval van dokter ten Have
Op vrijdag 30 en zaterdag 31 december heeft de dorpsraad een nieuwsbrief namens ons rondgebracht met hierin de uitval van dokter ten Have beschreven. We willen de dorpsraad hartelijk bedanken voor hun inzet. Heeft u de brief onverhoopt niet ontvangen? KLIK HIERom de nieuwsbrief in te zien.

In de nieuwsbrief kunt u lezen dat we u via onze website graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen. We zullen dit doen via de Mededelingen. 

Adres Dr. Maasstraat 4a
4486 BW Colijnsplaat
Contact
Telefoon:(0113) 69 53 04
Receptenlijn:(0113) 69 53 04 toets 3
Spoednummer:(0113) 69 50 00
Huisartsen J.L. de Meulder
M. ten Have